Ik ben Ylonka de Boer (1966) en woon met veel plezier in Amsterdam. Bekenden omschrijven me als een enthousiaste en betrouwbare persoonlijkheid met een open en eerlijk karakter.

‘Waarom doet iemand wat die doet en waarom zegt iemand wat die zegt’ is een vraagstuk die me altijd al heeft geboeid. Goed luisteren naar mensen, de juiste vragen stellen en uiteindelijk de rode draad ontdekken, hoort ook bij mijn karakter.

Met mediation heb ik een logische stap gezet om mijn interim consultancy werkzaamheden en mijn eerder gevolgde eclectische psychotherapie opleiding (hypnotherapie, NLP, RET, regressie- en reïncarnatietherapie) samen te laten komen. Ik heb zowel de basisopleiding als de specialisatie voor Familiemediator met goed gevolg afgelegd bij de MfN geaccrediteerde Academie voor Mediationopleidingen.

Als MfN Registermediator vind ik het een eer om jullie met al mijn kennis en ervaring bij te staan en jullie naar volle tevredenheid te helpen met jullie vraagstukken.

Om te weten of ik als mediator bij jullie pas, is een eerste kennismaking de eerste stap. Bel me vrijblijvend voor het maken van een afspraak of als je vragen hebt op 06 – 4135 0405 of stuur mij een mail, dan bel ik je terug.

Carpe Diem, seize the day!

Contact

Clever Mediation
Ylonka de Boer
06 – 4135 0405
clever@ziggo.nl